Search
Close this search box.

vacatures

Onze expertise

BelleAqua heeft meer dan twintig jaar ervaring in integraal waterbeheer. Wij ontwikkelen, produceren en leveren constructies op maat voor het bufferen of laten infiltreren van zuiver water.

Wij leveren een totaalconcept voor uw integraal waterbeheer. Daarbij volgen wij alles op van A tot Z, van Analyse tot Zuiver Water.

BelleAqua investeert zowel in nieuwe technieken en producten als in mensen! Wij brengen binnen BelleAqua heel veel ervaring, kennis én passie voor waterbeheer samen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u een partner zoekt om samen tot een duurzame oplossing te komen voor uw waterbeheer.

Wie zijn wij?

Jean-Pierre Depauw
Jean-Pierre Depauw

Bezieler en eigenaar van BelleAqua. In 2002 richtte hij BelleAqua op samen met zijn vrouw Sonja Van Hooydonck. Hij is gespecialiseerd in waterzuivering, productontwikkeling en gediplomeerd in de biotechnologie. Hij heeft reeds 20 jaar ervaring in het vak.

directie
+32(3)666 53 03
info@belleaqua.be
Belleaqua - wie zijn wij - Sonja Van Hooydonck
Sonja Van Hooydonck

Mede-eigenaar van BelleAqua, samen met Jean-Pierre.  Meer dan 20 jaar is Sonja verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten bij BelleAqua.  Zij heeft veel affiniteit voor technische zaken en kent elke schroef, elk hoekje, elke procedure of document door de jarenlange ervaring.

directie
+32(3)666 53 03
Belleaqua - wie zijn wij - Stjin Broeckx
Stijn Broeckx

Productiemanager bij BelleAqua en mede-eigenaar. Stijn heeft meer dan 10 jaar in dienst bij BelleAqua. Hij  heeft een enorme bagage aan technische kennis en wordt tevens ingezet op complexere werven en wordt door zijn collega’s gezien als iemand met een hoog probleemoplossend vermogen. In onze productie is hij de persoon die de theorie vlekkeloos kan omzetten naar de praktijk!

productie
+32(3)666 53 03
Belleaqua - wie zijn wij - Ilse Nuydens
Ilse Nuydens

HR & Finance manager bij BelleAqua. Ilse is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en de boekhouding bij BelleAqua. Zij heeft in deze domeinen al heel wat ervaring opgebouwd. Ze is een krak in administratie en een echte teamspeler met passie voor het vak.

hr & finance
+32(3)666 53 03
info@belleaqua.be
Belleaqua - wie zijn wij - Herman Raaffels
Herman Raaffels

Operationeel Manager bij BelleAqua. Herman heeft 30 jaar in de kunststofindustrie diverse posities ingekleed in aankoop, logistiek en als filiaalverantwoordelijke. Heel wat ervaring die hij bij BelleAqua in de praktijk kan omzetten om verder vorm te geven aan de groei van de productie en ons bedrijf. Herman heeft een grote passie voor techniek en is een echte teamspeler die zijn mensen weet te motiveren.

operationeel
+32(3)666 53 03

Onze aanpak

BelleAqua hecht bijzonder veel belang aan een persoonlijke aanpak. Elk project is anders.

BelleAqua heeft een uitgebreid team van specialisten in waterkwaliteit, waterbeheer en maatconstructie. Bij het eerste klantencontact brengen wij alle randvoorwaarden en parameters van uw project deskundig in kaart. Na alles grondig te bespreken, bezorgen wij u persoonlijk onze offerte. Wij streven naar duidelijkheid en transparantie, zodat er in een latere fase geen onverwachte elementen boven water komen. Onze binnendienstmedewerkers zorgen voor een verdere vlotte afhandeling van de levering tot en met de facturatie, steeds in nauw contact en overleg. Uiteraard stopt het hier niet: deskundig advies en begeleiding rond uitvoering maken integraal deel uit van onze service.

Missie

BelleAqua ontwerpt, maakt, plaatst in partnership en beheert totaaloplossingen voor het stockeren, verpompen en zuiveren van diverse waterstromen: afvalwater, proceswater en hemelwater. Voornamelijk alle oplossingen end-of-pipe.

Visie
  • Ontwikkelen eigen technologieën
  • Continu innoveren
  • Hoogwaardige kwalitatieve producten ontwikkelen die een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben
  • Milieubewust denken en werken
    (bovenstaande ontwikkelen met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk)
  • KMO-mentaliteit, flexibel zijn, kort op de bal spelen, bereikbaar zijn, directe stijl
  • Expertise in individuele waterzuivering, pomptechnieken, buffering- en infiltratietechniek, hemelwateropvang, rioleringsproducten en technieken verder uitbreiden.
    Een totaaloplossing voor end-of-pipe

Waar staan wij voor?

“Een persoonlijke aanpak van A tot Z, van Analyse tot Zuiver water.”

“Het is fijn om zaken te doen met BelleAqua. Kwaliteit komt altijd bovendrijven.”

“Dagelijks zijn we bezig met duurzaam ondernemen. Net als bij de energietransitie zullen we anders moeten omgaan met het water in de wereld.”

“Bij BelleAqua spreken ze altijd met kennis van zaken. Dat voel je aan alles.”

“BelleAqua, dat is een passie voor water – Bij BelleAqua hebben we een passie voor water.”

“Integraal waterbeheer is veel meer dan water zuiveren.”

Hoe het begon?

Oprichting BelleAqua

Jean-Pierre Depauw richtte samen met zijn vrouw Sonja in 2002 BelleAqua op. Zij ontwikkelen en produceren al snel het waterzuiveringssysteem BelleAqua SAF wat hen de nodige erkenningen en kwaliteitscertificaten oplevert. In 2005 verhuizen ze naar een nieuw bedrijfsgebouw in Wuustwezel.

2002

Nieuw bedrijfsgebouw

In 2005 verhuizen ze naar een nieuw bedrijfsgebouw in Wuustwezel.

2005

ALERT

In 2008 ontwikkelt BelleAqua ALERT, een eigen, innovatief telemetriesysteem voor online opvolging en controle van installaties. Op de vakbeurs IFEST vallen ze daarmee in de prijzen.

2008

Eerste mobiele waterzuiveringsinstallatie

BelleAqua lanceert in 2010 de eerste mobiele waterzuiveringsinstallatie. Alle andere producten en toepassingen die ze ontwikkelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen zoals Vlaminor, Benor en Certipro.

2010

75% marktaandeel

In 2012 heeft BelleAqua een marktaandeel van 75% in Vlaanderen voor het plaatsen van Benor-installaties.

2012

Axylit

Belle Aqua brengt in 2013 een nieuw extensief systeem voor waterzuivering op de markt: Axylit. Ondertussen is er een certificering voor systemen tot 48 IE (inwoners-equivalenten).

2013

Nieuwe kantoren

Omdat BelleAqua blijft groeien, starten ze met de bouw van nieuwe kantoren en een state-of-the-art productiehal in Wuustwezel. Begin 2020 nemen ze hier hun intrek.

2020

Uitbreiding managementteam

Na twintig jaar bijna dag- en nacht met BelleAqua bezig te zijn, breiden Jean-Pierre en Sonja het managementteam uit met twee nieuwe leden. Als team zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

2021

Integraal waterbeheer

In 2022 profileert BelleAqua zich als een bedrijf dat oplossingen voor integraal waterbeheer ontwikkelt, verkoopt en levert.

2022