Search
Close this search box.

vacatures

Innovatie

BelleAqua is koploper in het ontwikkelen van nieuwe technologieën inzake integraal waterbeheer.

Proefbedrijf Pluimveehouderij EVAP

Bij dit pluimveebedrijf levert BelleAqua Agro een zuiveringsinstallatie om het afvalwater uit de stallen te zuiveren tot bruikbaar, proper spoelwater voor de pluimveestallen.

Meer weten?

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Samenwerking Siemens

Siemens is onze partner voor de aansturing van onze zuiveringen. Wij gebruiken componenten van Siemens om een slimme aansturing voor al onze installaties te maken. Wij hebben hiervoor onze eigen gespecialiseerde programmeur in huis. Zo gebeurt er ook een uitwisseling van expertise tussen Siemens en BelleAqua.

Meer weten?

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Wij willen koploper blijven

Door het continu ontwikkelen van zuiveringsinstallaties streven wij steeds naar de hoogste kwaliteit. De ontwikkeling in deze technologie staat niet stil. Ons ultieme doel is het creëren van een autonome zuiveringsinstallatie.

Eigen labo

BelleAqua beschikt over een eigen labo wat uniek is in onze sector. Om constant te blijven ontwikkelen is een eigen labo onontbeerlijk. Meten is weten: wij voorzien onze eigen testen en verwerken resultaten zo snel mogelijk. Zo sturen wij onze zuiveringsprocessen continu bij. De tijd tussen het meten van het effluent en de eventuele bijsturing ervan is op deze manier zeer kort.

Circulaire economie

BelleAqua streeft naast optimaal waterbeheer ook naar circulaire economie. Tijdens onze productieprocessen zetten we in op zo efficiënt mogelijk werken met zo weinig mogelijk afval.