Search
Close this search box.

vacatures

Vacatures

Lasser monteur (paritair comité bouw)

BelleAqua is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Wuustwezel dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van waterzuiveringsinstallaties.

Wij zijn trots op onze technische expertise en ons vermogen om kwalitatieve constructies te vervaardingen.  Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker die gepassioneerd is door techniek en handig is in het uitvoeren van verschillende taken.

Bij BelleAqua maken wij van zeecontainers hoogwaardige waterzuiveringsinstallaties.
Dankzij onze leidende positie in de milieusector en omdat al onze oplossingen installaties op maat zijn, is werk gegarandeerd en is geen enkele werkdag dezelfde.
Vertrekkend van een gedetailleerd plan voer je zelfstandig de montage uit. Gaande van het lassen, installeren veiligheidsrailing bovenop de container tot het compartimenteren van de kunststof behuizing.

Geen ervaring met kunststoflassen? Geen probleem, opleidingen worden standaard voorzien.

Door de zelfstandigheid die je toont, creëer je voor jezelf doorgroeimogelijkheden die gewaardeerd worden. Hierdoor kun je, gebaseerd op jouw persoonlijke interesse en vaardigheden, bijvoorbeeld evolueren van lasser naar elektromechanisch installateur.

Als bedrijf met een hart voor mensen begrijpen we dat elke thuissituatie uniek is. Er is altijd ruimte om flexibele werkuren op maat te bespreken.

Daarnaast bieden wij de voordelen van het paritair comité bouw (hospitalisatieverzekering, extra premies, 12 ADV dagen, ecocheques, … ).

Is deze vacature echt iets voor jou?

Stuur ons dan zo snel mogelijk uw C.V. door naar hr@belleaqua.be t.a.v. Ilse Nuydens.