Search
Close this search box.

vacatures

Vacatures

Elektromechanisch installateur (paritair comité bouw)

BelleAqua is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Wuustwezel dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van waterzuiveringsinstallaties.

Wij zijn trots op onze technische expertise en ons vermogen om kwalitatieve constructies te vervaardingen.  Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker die gepassioneerd is door techniek en handig is in het uitvoeren van verschillende taken.

Bij BelleAqua maken wij van zeecontainers hoogtechnologische waterzuiveringsinstallaties.
Dankzij onze leidende positie in de milieusector en omdat al onze oplossingen installaties op maat zijn, is werk gegarandeerd en biedt elke werkdag nieuwe uitdagingen.
Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg, vraag maar aan Stijn die vanuit deze positie is geëvolueerd naar leidinggevende. Op basis van jouw elektrotechnische en mechanische kennis alsook ervaring stellen we voor jou een traject op maat op zodat je deze cruciale rol kan opnemen.

Jij bent verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering van montagewerkzaamheden, variërend van PLC-besturingssystemen, elektrische schakelingen tot hydraulica.

Mocht je specifieke ervaring ontbreken, dan voorzien wij opleidingen om jouw vaardigheden aan te vullen.

Als bedrijf met een hart voor mensen begrijpen we dat elke thuissituatie uniek is. Er is altijd ruimte om flexibele werkuren op maat te bespreken.

Daarnaast bieden wij de voordelen van het paritair comité bouw (hospitalisatieverzekering, extra premies, 12 ADV dagen, ecocheques, … ).

Is deze vacature echt iets voor jou?

Stuur ons dan zo snel mogelijk uw C.V. door naar hr@belleaqua.be t.a.v. Ilse Nuydens.